

## MG Car Club 30<sup>th</sup> March 2019 Silverstone National Timetable

Saturday	30 <sup>th</sup> March	Sign On	Scrutineer	Qualifying	Length
1&8	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup with MG Trophy	07.00	07.15	09.00	15 Mins
2 & 9	The Dunlop Winter Mini Challenge supported by Mini Spares	07.20	07.35	09.20	15 Mins
3 & 10	MGCC MG Cup supported by Peter Best Insurance	07.40	07.55	09.40	15 Mins
4	Equipe Pre 63 with Equipe GTS B	08.00	08.15	10.00	20 Mins
5	MGCC BCV8 Championship	08.20	08.35	10.30	15 Mins
6	MGCC Cockshoot Cup	08.40	08.55	10.50	15 Mins
7	Equipe GTS A	09.00	09.15	11.10	20 Mins

## There will be a track parade of member's MG cars during the Lunch Break

		Start	Length
RACE 1	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup with MG Trophy – Race 1	11.40	20 Mins
RACE 2	The Dunlop Winter Mini Challenge supported by Mini Spares – Race 1	12.10	20 Mins
RACE 3	MGCC MG Cup supported by Peter Best Insurance – Race 1	12.40	20 Mins
	Lunch Break: 13.00 – 13.40 Approx.		
RACE 4	Equipe Pre 63 with Equipe GTS B	13.40	40 Mins
RACE 5	MGCC BCV8 Championship	14.35	20 Mins
RACE 6	MGCC Cockshoot Cup	15.05	20 Mins
RACE 7	Equipe GTS A	15.40	40 Mins
RACE 8	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup withMG Trophy – Race 2	16.30	20 Mins
RACE 9	The Dunlop Winter Mini Challenge supported by Mini Spares – Race 2	17.05	20 Mins
RACE 10	MGCC MG Cup supported by Peter Best Insurance – Race 2	17.35	20 Mins

Drivers should be in the Assembly Area AT LEAST 15 minutes before their Qualifying/Race Start time