

Donington Park 14th/15th July 2018

Revised - Timetable

SIGNING ON AND SCRUTINEERING WILL BE AVAILABLE ON FRIDAY FROM 2PM TILL 6PM

Saturday 14 th July		Sign On	Scrutineer	Qualify	Length
1&5	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge	07.15	07.30	09.05	15 Mins
2 & 10	MG Nottingham MG Trophy	07.35	08.00	09.30	15 Mins
3	MGCC TN Racing BCV8 Championship	07.55	08.30	09.55	15 Mins
4&7	MGCC Cockshoot Cup	08.15	09.00	10.20	15 Mins
6	Equipe 3 Hour Classic Relay	08.40	09.25	10.45	60 Mins
Sunday 15	th July				
9 & 14	The Peter Morgan Memorial Race	07.15	07.30	09.05	15 Mins
8 & 15	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup – with MGCC Peter Best Insurance MG Cup - co sponsored by Minehead Motor Factors	07.35	08.00	09.30	15 Mins
11	Equipe Classic Racing 30 minute Sprint Race	07.55	08.30	09.55	15 Mins
12	MGCC Iconic 50s	08.15	09.00	10.20	15 Mins
13	MGCC Triple-M Register Challenge Race	08.40	09.25	10.45	15 Mins

Lunch Breaks: Saturday 12.20 - 13.05, Sunday 13.00 - 13.20

There will be a grid Walkabout during the Saturday Lunch Break

Saturday 14 th	July Note: There will be a Tea Break between 15.35 & 15.50	Start	Length					
RACE 1	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge – Race 1	12.00	20 Mins					
Lunch Break: 12.20 – 13.05 Approx.								
RACE 2	MG Nottingham MG Trophy – Race 1	13.05	20 Mins					
RACE 3	MGCC TN Racing BCV8 Championship	13.40	30 Mins					
RACE 4	MGCC Cockshoot Cup – Race 1	14.25	20 Mins					
RACE 5	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge – Race 2	15.00	20 Mins					
Tea Break between 15.35 & 15.50								
RACE 6	Equipe 3 Hour Classic Relay	16.00	180 Mins					
Sunday 15 th Ju	ıly							
RACE 7	MGCC Cockshoot Cup – Race 2	11.10	20 Mins					
RACE 8	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup with MGCC Peter Best Insurance MG Cup - co sponsored by Minehead Motor Factors – Race 1	11.40	20 Mins					
RACE 9	The Peter Morgan Memorial Race – Race 1	12.10	20 Mins					
RACE 10	MG Nottingham MG Trophy – Race 2	12.40	20 Mins					
Lunch Break: 13.00 – 13.20 Approx.								
RACE 11	Equipe Classic Racing 30 minute Sprint Race	13.20	30 Mins					
RACE 12	MGCC Iconic 50s	14.05	20 Mins					
RACE 13	MGCC Triple-M Register Challenge Race	14.35	15 Mins					
RACE 14	The Peter Morgan Memorial Race – Race 2	15.00	30 Mins					
RACE 15	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup with MGCC Peter Best Insurance MG Cup - co sponsored by Minehead Motor Factors – Race 1	15.40	20 Mins					

PLEASE NOTE: All times are provisional and may be changed without notice. It is the competitor's responsibility to watch the progress of the meeting and to be in the Assembly Area no later than 15 minutes prior to the start of qualifying or their race.