



Silverstone Historic GP

2nd/3rd June 2018

Timetable

SIGNING ON AND SCRUTINEERING WILL BE AVAILABLE ON FRIDAY FROM 2PM TILL 6PM

Saturday 2 nd June		Sign On	Scrutineer	Qualify	Length			
1 & 8	MGCC TN Racing BCV8 Championship (with MGCC Cockshoot Cup)	07.30	07.40	09.00	20 Mins			
2 & 7	The Petro-Canada Lubricants Porsche Club Championship with Pirelli	08.00	08.10	09.35	20 Mins			
3 & 9	Equipe Pre 63 with Equipe MGBs	08.30	08.40	10.10	20 Mins			
4 & 10	The Millers Oils MG Trophy	09.00	09.10	10.45	20 Mins			
5	Church Square Autos MGCC MGF/TF Anniversary Challenge	09.30	09.40	11.20	20 Mins			
6 & 11	Equipe GTS	10.00	10.10	11.55	20 Mins			
Sunday 3 rd June								
12	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge (with MGCC PBIS MG Cup Race 1)	07.30	07.40	09.00	20 Mins			
12 & 15	MGCC PBIS MG Cup	07.30	07.40	09.00	20 Mins			
13	MGCC Iconic 50s	08.00	08.10	09.30	20 Mins			
14	Sports 2000	08.30	08.40	10.00	20 Mins			
16	All Comers 1 or 2 Driver Pit Stop Race	09.00	09.10	10.35	20 Mins			
There will be a Church Break between 10.55 and 11.10								

Lunch Breaks: Saturday 12.50 - 13.30, Sunday 12.20 - 13.00

There will be a track parade of members MG cars during the lunch breaks

Saturday 2 nd June		Start	Length		
	RACE 1	MGCC TN Racing BCV8 Championship with MGCC Cockshoot Cup – Race 1	12.30	20 Mins	
		Lunch Break: 12.50 – 13.30 Approx.			
	RACE 2	The Petro – Canada Lubricants Porsche Club Championship with Pirelli – Race 1	13.30	25 Mins	
	RACE 3	Equipe Pre 63 with Equipe MGBs – Race 1	14.15	30 Mins	
	RACE 4	The Millers Oils MG Trophy – Race 1	15.05	20 Mins	
	RACE 5	Church Square Autos MGCC MGF/TF Anniversary Challenge	15.45	20 Mins	
	RACE 6	Equipe GTS – Race 1	16.25	30 Mins	
	RACE 7	The Petro – Canada Lubricants Porsche Club Championship with Pirelli – Race 2	17.15	25 Mins	
	Sunday 3 rd June	Note: There will be a Church Break between 10.55 & 11.10			
	RACE 8	MGCC TN Racing BCV8 Championship with MGCC Cockshoot Cup – Race 2	11.10	20 Mins	
	RACE 9	Equipe Pre 63 with Equipe MGBs – Race 2	11.50	30 Mins	
RACE 9 Equipe Pre 63 with Equipe MGBs – Race 2 11.50 30 Mi Lunch Break: 12.20 – 13.00 Approx.					
	RACE 10	The Millers Oils MG Trophy – Race 2	13.00	20 Mins	
	RACE 11	Equipe GTS – Race 2	13.40	30 Mins	
	RACE 12	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge with MGCC PBIS MG Cup – Race 1	14.30	20 Mins	
	RACE 13	MGCC Iconic 50s	15.10	20 Mins	
	RACE 14	Sports 2000	15.50	30 Mins	
	RACE 15	MGCC PBIS MG Cup – Race 2	16.40	20 Mins	
	RACE 16	All Comers 1 or 2 Driver Pit Stop Race	17.20	40 Mins	

<u>PLEASE NOTE</u>: All times are provisional and may be changed without notice. It is the competitor's responsibility to watch the progress of the meeting and to be in the Assembly Area no later than <u>20 minutes</u> prior to the start of qualifying or their race. Failure to comply may result in your space being given to a reserve!