Start

Length

**Timetable** 



Saturday 17th June

## SIGNING ON AND QUALIFYING

Saturday 17 <sup>th</sup> June		Sign On	Scrutineer	Qualify	Length			
1 & 7	The Petro - Canada Lubricants Porsche Club Championship with Pirelli	07.30	07.40	09.00	20 Mins			
2 & 10	Equipe GTS - Group B	08.00	08.10	09.35	20 Mins			
3 & 8	MGCC WES BCV8 Championship and MGCC Motoring Classics Thoroughbred Sportscar Championship (with MGCC Cockshoot Cup)	08.30	08.40	10.10	20 Mins			
4 & 11	The Millers Oils MG Trophy	09.00	09.10	10.45	20 Mins			
5, 9 & 14	Radical Challenge Championship	09.30	09.40	11.20	25 Mins			
6 & 13	Equipe GTS - Group A	10.00	10.10	12.00	20 Mins			
Sunday 18 <sup>th</sup> June								
12	Masters Pre-66 Touring Cars	07.30	07.40	09:00	30 Mins			
15	MGCC Iconic 50s	08.45	09.15	11.10	20 Mins			
16	Lackford Engineering MGCC MG Midget/Sprite Challenge	Sign On, Scrutineer and Qualify with MGCC Iconic 50s						
There will be a Church Break between 10.55 and 11.10								

## Lunch Breaks: Saturday 13.00 - 13.45, Sunday 13.00 - 13.45

There will be a track parade of members MG cars during the lunch breaks

Saturday 17th June			Start	Length				
	RACE 1	The Petro – Canada Lubricants Porsche Club Championship with Pirelli – Race 1	12.35	25 Mins				
Lunch Break: 13.00 – 13.45 Approx.								
	RACE 2	Equipe GTS Group B – Race 1	13.45	30 Mins				
	RACE 3	MGCC WES BCV8 Championship and MGCC Thoroughbred Sports Car Championship with MGCC Cockshoot Cup – Race 1	14.35	20 Mins				
	RACE 4	The Millers Oils MG Trophy – Race 1	15.15	20 Mins				
	RACE 5	Radical Challenge Championship – Race 1	15.55	20 Mins				
	RACE 6	Equipe GTS Group A – Race 1	16.35	30 Mins				
	RACE 7	The Petro – Canada Lubricants Porsche Club Championship with Pirelli – Race 2	17.25	25 Mins				
	Sunday 18 <sup>th</sup> Jun	Note: There will be a Church Break between 10.55 & 11.10						
	RACE 8	MGCC WES BCV8 Championship and MGCC Thoroughbred Sports Car Championship with MGCC Cockshoot Cup – Race 2	09.45	20 Mins				
	RACE 9	Radical Challenge Championship – Race 2	10.25	20 Mins				
	RACE 10	Equipe GTS Group B – Race 2	11.45	30 Mins				
	RACE 11	The Millers Oils MG Trophy – Race 2	12.35	20 Mins				
Lunch Break: 13.00 – 13.45 Approx.								
	RACE 12	Masters Pre-66 Touring Cars	13.45	60 Mins				
	RACE 13	Equipe GTS Group A – Race 2	15.05	30 Mins				
	RACE 14	Radical Challenge Championship – Race 3	15.55	40 Mins				
	RACE 15	MGCC Iconic 50s	16.55	20 Mins				
	RACE 16	Lackford Engineering MGCC MG Midget/ Sprite Challenge	17.35	20 Mins				

PLEASE NOTE: All times are provisional and may be changed without notice. It is the competitor's responsibility to watch the progress of the meeting and to be in the Assembly Area no later than 20 minutes prior to the start of qualifying or their race. Failure to comply may result in your space being given to a reserve!