

OULTON PARK 12th September 2015 TIMETABLE

Saturday 12 th September		Sign On	Scrutineer	Qualifying	Length
1 & 9	The Fuel Protect Porsche Cub Championship with Pirelli	07.30	07.45	08.30	20 Min.
2 & 10	The John Woods Motorcare MGCC MG Trophy Championship	07.50	08.05	09.00	15 Min.
3	MGCC Lackford Engineering MG Midget/Sprite Challenge	08.10	08.25	09.25	15 Min.
4	MGCC BCV8 Championship	08.30	08.45	09.50	15 Min.
5	MSCC Aero Racing Morgan Challenge	08.50	09.10	10.15	20 Min.
6	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup	09.10	09.25	10.45	15 Min.
7	MGCC Cockshoot Cup	09.30	09.45	11.10	15 Min.
8	MGCC Thoroughbred Sportscar Championship	09.50	10.10	11.35	15 Min.

PLEASE NOTE: Due to the operation of continuous qualifying it is highly likely that the start times of each subsequent session will be earlier than shown above! Please be aware of this and listen out for tannoy calls for each session.

RACES

			Approx. Start	Length
	RACE 1	THE FUEL PROTECT PORSCHE CLUB CHAMPIONSHIP WITH PIRELLI – Race 1	12.05	25 Mins
	RACE 2	THE JOHN WOODS MOTORCARE MGCC MG TROPHY CHAMPIONSHIP - Race 1	12.45	20 Mins
		LUNCH BREAK: 13.05 – 13.50		
		There will be a track parade of MGCC member's cars during the Lunch Break		
	RACE 3	MGCC LACKFORD ENGINEERING MG MIDGET & SPRITE CHALLENGE	13.50	20 Mins
	RACE 4	MGCC AVALANCHE MOTORSPORT BCV8 CHAMPIONSHIP	14.25	20 Mins
	RACE 5	MSCC AERO RACING MORGAN CHALLENGE	15.00	30 Mins
	RACE 6	MGCC DRAYTON MANOR PARK MG METRO CUP	15.45	20 Mins
	D.4.0E.7	MOOD COOKSUS OF SUB	40.00	00.14
	RACE 7	MGCC COCKSHOOT CUP	16.20	20 Mins
	RACE 8	MGCC MOTORING CLASSICS THOROUGHBRED SPORTSCAR	16.55	20 Mins
	TOTOL 0	CHAMPIONSHIP	10.00	20 111110
	RACE 9	THE FUEL PROTECT PORSCHE CLUB CHAMPIONSHIP WITH PIRELLI –	17.30	25 Mins
		Race 2		
D.4.	RACE 10	THE JOHN WOODS MOTORCARE MGCC MG TROPHY CHAMPIONSHIP-		20 Mins
	RACE IU	Race 2	18.10	ZU WIIIS
		PROGRAM FINISH	18.30	

Please Note: Race Start Time refers to the time the start lights Go Out! NOT the start of the warm up lap!

Drivers should be in the Assembly Area AT LEAST 15 minutes before their Qualifying/Race Start time