

Silverstone National Timetable

SIGNING ON AND QUALIFYING

<u>Please be aware:</u> We will be running 'Continuous Qualifying' & could run significantly AHEAD of the timetable! Listen for Calls!

Saturday 7 th April		Sign On	Scrutineer	Qualify	Length
1 & 10	The College Motors MGCC MG Trophy Championship	07.00	07.15	09.00	15 Mins
2 & 11	MGCC PBIS MG Cup (Qualify with Metros – Separate Races – See Below)	07.20	07.35	09.20	15 Mins
3	Equipe GTS Pre 63 - Pit Stop Race	07.40	07.55	09.45	15 Mins
4	MGCC TN Racing BCV8 Championship	08.00	08.15	10.05	15 Mins
5	Equipe GTS Group B - Pit Stop Race	08.20	08.35	10.30	15 Mins
6	MGCC Cockshoot Cup (Qualify with Midgets – Separate Races – See Below)	08.40	08.55	10.50	15 Mins
7	MGCC Lackford Engineering MG Midget/Sprite Challenge (Qualify with Cockshoot Cup – Separate Races – See Below)				
8	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup (Qualify with MG Cup— Separate Races — See Below)				
9	Equipe GTS Group A - Pit Stop Race	09.00	09.15	11.10	15 Mins

		Start	Length
RACE 1	The College Motors MGCC MG Trophy Championship—Race 1	11.30	20 Mins
RACE 2	MGCC PBIS MG Cup- Race 1	12.00	20 Mins
RACE 3	Equipe GTS Pre 63 - Pit Stop Race Lunch Break: 13.05 – 13.40 Approx.	12.30	35 Mins
RACE 4	MGCC TN Racing BCV8 Championship	13.40	20 Mins
RACE 5	MGCC Cockshoot Cup	14.10	20 Mins
RACE 6	Equipe GTS Group B - Pit Stop Race	14.40	35 Mins
RACE 7	MGCC Lackford Engineering MG Midget/Sprite Challenge	15.25	20 Mins
RACE 8	MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup	15.55	20 Mins
RACE 9	Equipe GTS Group A - Pit Stop Race	16.25	35 Mins
RACE 10	The College Motors MGCC MG Trophy Championship – Race 2	17.10	20 Mins
RACE 11	MGCC PBIS MG Cup- Race 2	17.40	20 Mins